ma. 11 dec. 2023 - 20:00

Groei & Bloei

Kerstavond met bloemkunstenaar Frits Hoogers Gastprogrammering

Op maandag 11 december houdt Groei & Blei een kerstavond in de Beurszaal van Theater ’t Voorhuys. Voor deze avond hebben zij Frits Hoogers uitgenodigd. Frits Hoogers behoort tot de top van Nederlandse bloemstylisten.

Even voorstellen
Frits Hoogers een topdesigner. Met oog voor esthetiek, spontane creativiteit en perfectionisme weet hij de juiste sfeer, stijl en harmonie te creëren. Zijn kracht zit ‘m in de bundeling van zijn talenten als stylist en bloemist, gecombineerd met een grote betrokkenheid.

Inspirerend en leerzaam
Tijdens de show maakt Frits verschillende kerstarrangementen, waarbij hij de meest exclusieve bloemen en materialen verwerkt. Inspiratie en schoonheid staan centraal. Maar dat is niet alles, want het wordt ook een leerzame avond. Frits legt uit en laat zien hoe je een stuk stap voor stap opbouwt, met aandacht voor de juiste technieken en materialen. Er is ruimte voor interactie met het publiek en voor humor!

Juist de periode voor kerst is voor veel mensen de gelegenheid om met bloemen en decoratie kleur te geven aan de inrichting, om zo een gevoel van saamhorigheid te creëren. Tijdens deze kerstshow kan men hiervoor volop ideeën opdoen. Een aantal van de gemaakte stukken zal verloot worden.

Vooral gezellig en leuk
Frits vindt het niet alleen een uitdaging om je te inspireren met nieuwe trends of technieken, maar het moet vooral een gezellige en leuke avond worden. Niet te moeilijk, niet te makkelijk, niet te groot, niet te klein. Afgestemd op het publiek neemt Frits je mee in zijn magische bloemenwereld… een lach is gegarandeerd!

Cursisten Groei & Bloei bloemschiklessen
Na de pauze zijn een aantal cursisten van de Groei & Bloei bloemschiklessen aan het werk te zien.

Verloting
Aan het eind van de avond worden alle bloemstukken verloot. De lootjes hiervoor zijn op de avond te koop.