Eindmusical in het theater

Kom schitteren op ons podium!

Je basisschooltijd afsluiten in een heus theater, hoe cool is dat! Dat kan bij Theater ’t Voorhuys. Kom schitteren op ons podium met de eindmusical van jouw school. Een unieke ervaring voor leerlingen én hun ouders.

De medewerkers van ons theater nemen daarbij alle zorg uit handen, waardoor de juf of meester van groep 8 zich volledig kan richten op de inhoud van de voorstelling. De kinderen voeren de musical in Theater ’t Voorhuys uit, terwijl medescholieren, ouders, familie en vrienden kunnen meegenieten vanuit onze comfortabele stoelen in de theaterzaal. Plek genoeg voor iedereen. We regelen alle techniek rondom de musical. De leerlingen staan in de spotlights en zijn duidelijk te horen voor het publiek.

Graag denken we met jullie mee over de aankleding en ontvangst. Wat dacht je van een rode loper, drankje in de foyer of hapje na afloop?

Voor meer informatie en het huren van de zaal kun je contact opnemen met Lena Bierma, zakelijk@theater-voorhuys.nl.

Tarieven
Speciaal voor de basisscholen hanteren we voor een volledige dag van bijvoorbeeld 13.00 – 22.00 uur een aantrekkelijk tarief van € 750,- voor de huur van de theaterzaal, inclusief gebruik beamer, licht- en geluidsfaciliteiten en een technicus (dit komt neer op ca. € 25,- per leerling). De leerlingen kunnen ’s middags de generale op het podium doen en ’s avonds shinen voor het publiek. Alles is bespreekbaar.

Ook bij het huurtarief inbegrepen:

  • gebruik van de kleedkamers, de artiestenfoyer en eindschoonmaak
  • de mogelijkheid om vooraf eens met je klas in het theater te komen kijken
  • een rondleiding van onze technicus. Neem alvast een kijkje achter de schermen

Leuk om te weten: het Cultuurbedrijf Noordoostpolder biedt een workshop voor leerlingen om met iets meer zelfvertrouwen op het podium te staan. Dit kunnen wij uiteraard ook voor jullie regelen.

Genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW en onder voorbehoud van prijswijzigingen en de actuele regelgeving