Plan je bezoek

Over de voorstelling


De locatie

Er zijn twee mogelijke locaties: Theater ’t Voorhuys in Emmeloord en Museum Schokland. De locatie staat op het entreebewijs en op de website bij de voorstelling.

Aanvangstijd voorstellingen
De aanvangstijd staat vermeld op je ticket en de website. In de servicemail die je uiterlijk een dag voor je bezoek aan de voorstelling ontvangt, staat ook de aanvangstijd vermeld. Ons theater is geopend vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Te laat
Als je te laat aankomt voor een voorstelling, wachten wij op een geschikt moment waarop je de zaal in kunt, namelijk wanneer het de artiest(en) en het publiek zo min mogelijk stoort. In sommige gevallen kan dat moment pas na de pauze zijn. Als er geen pauze is, kan het zijn dat je niet wordt toegelaten.

Beeld- en geluidsopnamen maken
Het is niet toegestaan om tijdens de voorstellingen opnamen te maken, ook niet met de telefoon.

Mobiele telefoon uitzetten
Wil je alsjeblieft je de telefoon tijdens de voorstelling op de vliegtuigmodusstand zetten en het geluid uitzetten. Gebruik van de mobiele telefoon is hinderlijk voor de artiest en mede-bezoekers.

De bezoekersvoorwaarden
In Theater ’t Voorhuys gelden de algemene bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouw Directies (VSCD). Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank van Amsterdam. Je kunt de voorwaarden vinden op de website van de VSCD.

Horeca

Borrelen na afloop
Onze horecapartner GrandCafé ’t Voorhuys is geopend. Je kunt voorafgaand aan de voorstelling, tijdens de pauze of na afloop gezellig een drankje in onze foyer nuttigen.

Kinderen

Stoelverhogers
Bij alle jeugdvoorstellingen of voorstellingen waar wij kinderen verwachten, kun je gebruik maken van stoelverhogers. Deze staan klaar bij de ingangen van de zaal.

Baby’s
Kinderen jonger dan 1 jaar kunnen hinder ondervinden van het geluidsvolume. Daarom laten wij kinderen jonger dan 1 jaar niet toe in de zalen. Bij de jeugdvoorstellingen is de adviesleeftijd een belangrijke richtlijn. Deze geeft aan of de voorstelling grappig, leuk, interessant genoeg is of wellicht iets te spannend.

Extra service

Garderobe
Wij werken met een bemande garderobe. Wij verzoeken je vriendelijk de jassen niet mee de zaal in te nemen. Dit heeft te maken met veiligheidsoverwegingen en op advies van de brandweer. De garderobe wordt tijdens de voorstelling afgesloten.

Gratis luisterservice
In de Theaterzaal en Beurszaal beschikken wij over geluidsversterking. Ook mensen zonder hoortoestel kunnen van dit systeem gebruik maken. Vraag bij één van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Gratis oordoppen
Het geluidsvolume wordt door het bezoekende gezelschap geregeld, niet door de technici van ons theater. Ervaar je het volume als storend? Dan kun je gratis oordopjes krijgen bij één van onze medewerkers.

Kaartverkoopinformatie


Online bestellen

Account aanmaken
Om te reserveren via de website www.theater-voorhuys.nl is een account noodzakelijk. Met dit account kun je zelf jouw adresgegevens beheren, je abonneren op de nieuwsbrieven, een verlanglijst maken en bestellingen uit het verleden bekijken. Heb je al een account en lukt het niet om in te loggen? De eerste keer dat je via de nieuwe website inlogt, dien je een nieuw wachtwoord aan te maken. Klik op de link ‘wachtwoord vergeten’ en je ontvangt een mailtje met daarin een resetlink. Dit is eenmalig.

Boeken als Vriend van ‘t Theater
Wil je ook in seizoen 24-25 profiteren van de vele voordelen van een Vriendenlidmaatschap? Vraag deze dan aan via de website.

Digitaal tegoed gebruiken
Heb je bij ons een digitaal tegoed, dan kun je ervoor kiezen een deel van het tegoed te verzilveren, of het volledige tegoed te gebruiken. Dat kan tijdens het bestelproces met de vouchercode die je van ons hebt ontvangen. Ben je de code kwijt, neem dan contact met ons op.

Kaarten niet ontvangen
De e-tickets komen per mail bij jou binnen. Niet ontvangen? Kijk dan in je spamfilter. De Theaterkassa heeft een kopie van alle e-tickets. Wanneer de tickets ook niet in het spamfilter zijn beland, kun je contact opnemen.

Bij onze Theaterkassa

E-tickets
Een e-ticket is een digitaal toegangsbewijs. Je vindt het e-ticket als pdf-bestand via mijn agenda in jouw online account. Wij kunnen het e-ticket ook op de telefoon scannen.

Kaarten annuleren
Kaarten kunnen tot maximaal 48 uur voor de voorstelling worden omgeruild voor een andere voorstelling of (wanneer je geen voorstelling kunt vinden) een tegoedbon of een digitaal tegoed. Als je binnen 48 uur de kaarten wil annuleren, dan heb je geen recht op restitutie.

We brengen € 1,- annuleringskosten per kaartje in rekening.

Gereserveerde kaarten die niet worden afgehaald
Niet afgehaalde gereserveerde kaarten, worden vanaf 24 uur voor aanvang van de voorstelling vrijgegeven voor verkoop.

Voorstelling uitverkocht
Bel of mail de theaterkassa en laat je op de wachtlijst plaatsen. Wie weet komen er nog plaatsen vrij! Bel 0527-760 620 of mail naar kassa@theater-voorhuys.nl.

Reguliere openingstijden kassa
De kassa is elke woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 12.00-15.00 uur. ’s Avonds en op zon- en feestdagen is de kassa uitsluitend geopend vanaf 1 uur voor aanvang van de dan plaatsvindende voorstelling[en].

Weet waar je koopt
Kom niet voor verrassingen te staan en koop jouw kaarten altijd bij het theater of bij een ander erkend verkooppunt.

Rolstoelplaatsen reserveren
Het aantal rolstoelplaatsen is beperkt. Het reserveren van rolstoelplaatsen kan niet via de website, maar wel telefonisch via 0527-760 620 of per mail kassa@theater-voorhuys.nl.

Groepsreserveringen
Voor groepsreserveringen (vanaf 20 personen) kun je contact opnemen via 0527-760 621 of via zakelijk@theater-voorhuys.nl.