Plan je bezoek

Welkom bij Theater ’t Voorhuys. Hier vindt u alle informatie over uw bezoek aan ons theater.

Waar moet ik zijn?
De locatie staat vermeldt op uw kaartje. Het Cultuurbedrijf heeft drie locaties: Theater ’t Voorhuys aan de Beursstraat, het Cultuurbedrijf Noordoostpolder aan het Harmen Visserplein 2 en Museum Schokland.

Reguliere openingstijden kassa
De kassa is elke woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 12.00-15.00 uur. ’s Avonds en op zon- en feestdagen is de kassa uitsluitend geopend vanaf 1 uur voor aanvang van de dan plaatsvindende voorstelling[en].

Reserveren van kaarten
U kunt het gehele theaterseizoen eenvoudig en snel kaarten reserveren via www.theater-voorhuys.nl of neem contact op met de kassa via tel 0527 – 760 620.

Kaarten annuleren
Wanneer u geen gebruik kunt maken van gekochte kaarten, is het mogelijk om de kaarten maximaal 48 uur voor de voorstelling om te ruilen voor een andere voorstelling. Indien u geen voorstelling kunt vinden, ontvangt u een tegoedbon (alleen te besteden aan de kassa van Theater ’t Voorhuys en in Museum Schokland bij voorstellingen). U krijgt geen geld retour. Wilt u binnen 48 uur voor een voorstelling uw kaarten annuleren, dan heeft u geen recht op restitutie. Bij vermissing van kaarten kunnen duplicaatkaarten worden verstrekt. Uitsluitend vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling, op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

Gereserveerde kaarten die niet worden afgehaald
Niet afgehaalde gereserveerde kaarten, worden vanaf 24 uur voor aanvang van de voorstelling vrijgegeven voor verkoop.

E-tickets
Een e-ticket is een digitaal toegangsbewijs. U vindt het e-ticket als pdf-bestand via mijn agenda in uw account. Print het e-ticket en neem het mee naar de voorstelling of zorg dat het e-ticket duidelijk zichtbaar is op uw mobiele telefoon, zodat wij het goed kunnen scannen. Op het e-ticket staan de gegevens van de voorstelling en een barcode. Deze is uniek en eenmalig geldig.

Reserveringskosten
Bij e-tickets betaalt u geen reserveringskosten. U kunt ook kiezen voor papieren toegangskaarten. Deze worden naar uw huisadres opgestuurd. U betaalt dan € 3,50 extra per bestelling. De reserveringskosten dekken o.a. de systeemkosten, datacommunicatiekosten, verkoopkosten, administratiekosten, kosten voor de klantenservice, bancaire kosten en transactiekosten.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder