Plan je bezoek

Kaarten

Hoe koop ik kaarten?
Ga naar www.theater-voorhuys.nl om te reserveren. Je hebt geen account nodig, we vragen bij de bestelling wel om de noodzakelijke gegevens zoals adresgegevens en e-mailadres zodat we jouw ticket naar je kunnen verzenden. Je ontvangt je e-ticket per mail maar je kunt deze ook via de Ticketmatic app bewaren. Deze download je eenvoudig via de Playstore of Applestore. In deze app vind je je bestelhistorie en orders terug. We berekenen € 2,50 reserveringskosten per boeking.

Digitaal tegoed gebruiken
Heb je bij ons een digitaal tegoed, dan kun je ervoor kiezen (een deel van) het tegoed te verzilveren. Dat kan tijdens het bestelproces met de vouchercode die je van ons hebt ontvangen. Ben je de code kwijt, neem dan contact met ons op.

Kaarten niet ontvangen
De e-tickets komen per mail bij jou binnen. Niet ontvangen? Kijk dan in je spamfilter. De Theaterkassa heeft een kopie van alle e-tickets. Wanneer de tickets ook niet in het spamfilter zijn beland, kun je contact opnemen.

Kaarten annuleren
Kaarten kunnen tot maximaal 48 uur voor de voorstelling worden omgeruild voor een andere voorstelling of (wanneer je geen voorstelling kunt vinden) of een voucher. Daar zijn wel kosten van € 1,- per kaartje aan verbonden.

Als je binnen 48 uur de kaarten wil annuleren, dan heb je geen recht op restitutie.

Gereserveerde kaarten die niet worden afgehaald
Niet afgehaalde gereserveerde kaarten, worden vanaf 24 uur voor aanvang van de voorstelling vrijgegeven voor verkoop.

Aanvangstijd en zaal voorstellingen
De aanvangstijd staat vermeld op je ticket en de website. Ons theater is geopend vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling. Ons theater heeft twee zalen: de Theaterzaal en Beurszaal. Op je ticket staat ook in welke zaal de voorstelling plaatsvindt.

Voorstelling uitverkocht
Bel of mail de theaterkassa en laat je op de wachtlijst plaatsen. Wie weet komen er nog plaatsen vrij! Bel 0527-760 620 of mail naar kassa@theater-voorhuys.nl.

Reguliere openingstijden kassa
De kassa is elke woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 12.00-15.00 uur. Als er een voorstelling plaatsvindt, dan is de kassa vanaf 45 minuten voor aanvang geopend.

Weet waar je koopt
Kom niet voor verrassingen te staan en koop jouw kaarten altijd bij het theater of bij een ander erkend verkooppunt.

Rolstoelplaatsen reserveren
Het aantal rolstoelplaatsen is beperkt. Het reserveren van rolstoelplaatsen kan niet via de website, maar wel telefonisch via 0527-760 620 of per mail kassa@theater-voorhuys.nl.

Groepsreserveringen
Voor groepsreserveringen (vanaf 20 personen) kun je contact opnemen via 0527-760 621 of via zakelijk@theater-voorhuys.nl.

Te laat
Als je te laat aankomt voor een voorstelling, wachten wij op een geschikt moment waarop je de zaal in kunt, namelijk wanneer het de artiest(en) en het publiek zo min mogelijk stoort. In sommige gevallen kan dat moment pas na de pauze zijn. Als er geen pauze is, kan het zijn dat je niet wordt toegelaten.

Boeken als Vriend van ‘t Theater
Wil je ook in seizoen 24-25 profiteren van de vele voordelen van een Vriendenlidmaatschap? Vraag deze dan aan via de website.

Horeca

Borrelen na afloop
Je kunt voorafgaand aan de voorstelling, tijdens de pauze of na afloop gezellig een drankje in onze foyer nuttigen.

Kinderen

Stoelverhogers
Bij alle jeugdvoorstellingen of voorstellingen waar wij kinderen verwachten, kun je gebruik maken van stoelverhogers. Deze staan klaar bij de ingangen van de zaal.

Baby’s
Kinderen jonger dan 1 jaar kunnen hinder ondervinden van het geluidsvolume. Daarom laten wij kinderen jonger dan 1 jaar niet toe in de zalen. Bij de jeugdvoorstellingen is de adviesleeftijd een belangrijke richtlijn. Deze geeft aan of de voorstelling grappig, leuk, interessant genoeg is of wellicht iets te spannend.

Tijdens de voorstelling

Geen toiletbezoek tijdens de voorstelling
Helaas is het niet mogelijk om tijdens de voorstelling van het toilet gebruik te maken. Wij verzoeken je vriendelijk om voor de voorstelling naar het toilet te gaan.

Beeld- en geluidsopnamen maken
Het is niet toegestaan om tijdens de voorstellingen opnamen te maken, ook niet met de telefoon.

Mobiele telefoon uitzetten
Wij verzoeken vriendelijk om de telefoon op de vliegtuigmodusstand te zetten en het geluid uit. Gebruik van de mobiele telefoon is hinderlijk voor de artiest en mede-bezoekers.

Extra service

Garderobe
Wij werken met een bemande garderobe. Wij verzoeken je vriendelijk de jassen niet mee de zaal in te nemen. Dit heeft te maken met veiligheidsoverwegingen en op advies van de brandweer. De garderobe wordt tijdens de voorstelling afgesloten.

Gratis luisterservice
In de Theaterzaal en Beurszaal beschikken wij over geluidsversterking. Ook mensen zonder hoortoestel kunnen van dit systeem gebruik maken. Vraag bij één van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Gratis oordoppen
Het geluidsvolume wordt door het bezoekende gezelschap geregeld, niet door de technici van ons theater. Ervaar je het volume als storend? Dan kun je gratis oordopjes krijgen bij één van onze medewerkers.

De bezoekersvoorwaarden

In Theater ’t Voorhuys gelden de algemene bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouw Directies (VSCD). Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank van Amsterdam. Je kunt de voorwaarden vinden op de website van de VSCD.