Zakelijke verhuur

Maak van jouw evenement iets bijzonders in een setting met culturele allure. Zoek je een podium voor een bedrijfspresentatie, congres, feest, vergadering, diner of receptie? Theater ’t Voorhuys zorgt ervoor dat je applaus oogst bij jouw relaties, klanten en collega’s.

Door het multifunctionele karakter van Theater ’t Voorhuys kunnen wij jou veel bieden. Van productpresentatie, beurs, seminar, congres tot bedrijfsfeest. Catering, technische voorzieningen en faciliteiten kunnen wij tot in de puntjes verzorgen.

Professionaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid staan hierbij altijd voorop. Zakelijke verhuur is zowel overdag als ’s avonds mogelijk, natuurlijk ook in combinatie met een voorstelling.

Arrangementen
Wil je jouw relaties en/of medewerkers een onvergetelijke avond bezorgen, dan kunnen we een geheel verzorgd theaterarrangement voor jou verzorgen. We serveren een heerlijk diner of een gezellige borrel. Neem daarna plaats op de beste plekken voor de voorstelling. In de pauze of na afloop staan er hapjes en drankjes klaar. Of wat dacht je van een unieke lunch op het podium? Of een diner op het podium met een heuse pianiste erbij.

Contact
Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag meer informatie, dan kun je contact opnemen met Lena Bierma via 0527 760 621 of zakelijk@theater-voorhuys.nl.

Klik op de foto voor een video-impressie van de mogelijkheden.