Zakelijke verhuur

Van uw evenement maakt u iets bijzonders in een setting met culturele allure. Zoekt u een podium voor een bedrijfspresentatie, congres, feest, vergadering, diner of receptie? Theater ’t Voorhuys zorgt ervoor dat u applaus oogst bij uw relaties, klanten en collega’s.

Door het multifunctionele karakter van Theater ’t Voorhuys kunnen wij u van dienst zijn voor uw productpresentatie, beurs, seminar, congres, bedrijfsfeest of andere bijeenkomst. Catering, technische voorzieningen en faciliteiten kunnen wij tot in de puntjes verzorgen.

Professionaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid staan hierbij altijd voorop. Zakelijke verhuur is zowel overdag als ’s avonds mogelijk, natuurlijk ook in combinatie met een voorstelling. Klik op de foto om een impressie van de mogelijkheden te krijgen.

Arrangementen
Wilt u uw relaties en/of medewerkers een onvergetelijke avond bezorgen, dan kunnen we een geheel verzorgd theaterarrangement voor u regelen. We serveren een heerlijk diner of een gezellige borrel, waarna u eersterangs plaatsen heeft voor de voorstelling. In de pauze of na afloop staan uw hapjes en drankjes voor u klaar. Of wat dacht u van een unieke lunch op het podium? Of een diner op het podium met een heuse pianiste erbij.

Contact
Benieuwd naar de mogelijkheden of wenst u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Lena Bierma via 0527 760 621 of zakelijk@theater-voorhuys.nl.

Klik op de foto voor een video-impressie van de mogelijkheden.