Word vriend

Geen voorstellingen meer missen, omdat je te laat was met boeken? Als eerste kaarten voor je favoriete artiesten boeken in de voorverkoop? Word dan voor maar € 12,50 ‘Vriend van ’t Theater’.

Voordelen op een rij: 

  • Korting voor de (meeste) professionele theatervoorstellingen en de klassieke concerten op Schokland;
  • Vrijkaartjes voor de feestelijke Previewavond. Je krijgt deze avond een voorproefje van de artiesten die wij in het nieuwe seizoen welkom heten;
  • Je krijgt als Vriend van ’t Theater voorrang bij het bestellen van kaarten voor het nieuwe seizoen. Zo ben je verzekerd van jouw favoriete plaatsen en grijp je niet mis bij populaire artiesten!
  • Wij houden je als eerste op de hoogte van bijgeboekte voorstellingen en extra’s gedurende het seizoen;
  • Gratis toegang bij inleidingen voorafgaand aan een voorstelling;
  • Bovendien krijg je een vrijkaart voor een speciale Vriendenvoorstelling. De artiest en titel is en blijft een verrassing. Deze voorstelling is speciaal voor vrienden geboekt.

Hoe word je Vriend van ’t Theater?
Wanneer je online reserveert, kun je eenvoudig het artikel ‘Vriend van ’t Theater‘ in je winkelmandje toevoegen (er kan 1 per keer worden aangeschaft, omdat het abonnement persoonlijk is). Als je hebt afgerekend ontvang je binnen vijf minuten een bevestigingsmail. Hierin staat een unieke code, welke je het gehele seizoen kan invoeren. Deze code geeft je automatisch recht op de korting. Mocht je voor meerdere vrienden tegelijk willen boeken, dan heb je de codes van deze Vrienden nodig om ook in te voeren tijdens de boeking. Kies altijd voor de kaartsoort Normaal.

 

 

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder