Kids

Kinderfeestje vieren
Ben je binnenkort jarig en wil jij graag in het theater een feestje geven? Kom naar Theater ’t Voorhuys! Na het bezoeken van een voorstelling naar keuze, staat er een speciaal versierde verjaardagstafel klaar voor jou en jouw vriendjes met ranja en lekkere cakejes om zelf te versieren. De kosten bedragen €4,- p.p. (excl. jeugdvoorstelling).

Meer informatie of reserveren (tot 3 dagen voor de voorstelling): publiciteit@theater-voorhuys.nl

Spreekbeurtkoffer
Hoe verzin je een origineel onderwerp voor een spreekbeurt, waarbij de hele klas aan je lippen hangt? Voor iedereen die een spreekbeurt over theater wilt houden heeft Theater ’t Voorhuys vanaf nu een spreekbeurtkoffer te leen. Wanneer je deze koffer opent kom je de mooiste dingen uit het theater tegen, er komen allerlei leuke en verrassende theatervoorwerpen tevoorschijn, zoals een theatergordijn, kleurenfilters, een toneelkijkertje en entreekaartjes. Ook zit er alles in over de geschiedenis van het theater en informatie over kap & grime, licht en decor. Kortom alles wat je nodig hebt voor een leuke spreekbeurt in het basisonderwijs.

De spreekbeurtkoffer is zo samengesteld dat iedereen een eigen draai aan zijn/haar spreekbeurt kan geven. Geen spreekbeurt zal dus hetzelfde zijn. De koffer mag 2 weken lang mee naar huis en kost helemaal niets. Je moet alleen een borg van €25,- betalen. Wil jij de spreekbeurtkoffer ook graag lenen? Mail dan naar publiciteit@theater-voorhuys.nl om hem te reserveren.