zo. 7 jul. 2024 - 13:00

Fietscabaret

Zomer op Schokland

Vul je bidon, smeer je goed in en zet je voeten maar alvast op de trappers want we gaan op fietscabaret! Op drie verrassend mooie locaties op Schokland kun je genieten van drie verschillende acts. Je reserveert online jouw kaartje voor deze cabaretmiddag en ontvangt bij aankomst bij Museum Schoklandde fietsroute. Vervolgens fietsen we met alle bezoekers van act naar act. De locaties liggen een paar kilometer van elkaar af, verspreid over Werelderfgoed Schokland.

Het Fietscabaret is dus goed te doen voor de beginnende fietshebber, de liefhebber met de neus in de wind en de flinke doortrapper. Een middag gevuld met het mooiste van de Schoklandse natuur en drie cabaretacts voor de prijs van één.

Bio Fimme
Fimme Bakker (1994) is cabaretier. Daar ging het een en ander aan vooraf in zijn leven. Academische opleidingen mislukten namelijk, vooral door overdadig gebruik van genotsmiddelen. Een tijd later toen hij als chauffeur en later tourmanager van Javier Guzman de theaterwereld van binnen leerde kennen vond hij zijn roeping: podiumartiest. Hij meldde zich vervolgens aan voor de Koningstheateracademie in Den Bosch, waar in 2022 zijn afstudeervoorstelling plaatsvond. Daarna is hij gaan spelen, spelen en nog eens spelen op vele diverse locaties. In november 2023 wierp dat zijn vruchten af en sleepte hij de juryprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival binnen. Eind februari 2024 publiceerde Fimme zijn eerste (non-fictie)boek, eveneens over verslaving met gelijknamige titel: ‘Ben je bezopen?’.

Bio Marlon
Marlon Kicken ontwikkelde zich van tonprater tot stand-upcomedian en ging verder als cabaretier. In 2009 sleepte hij zowel de jury- als publieksprijs van de Culture Comedy Award in de wacht, de prijs voor het meest veelbelovend comedytalent uit Nederland en België. Sindsdien is de cabaretier niet meer uit de theaters weg te denken.

Marlon staat inmiddels al vele jaren op het podium en heeft vele zalen bespeeld met zijn aanstekelijke humor. Wat je ziet is niet wat je krijgt. Ja hij heeft een relaxte houding, lange dreads en aanstekelijke lach, maar zijn humor zal je zeker een geweldige avond bezorgen. Hij neemt je met zijn verhalen mee in zijn voorstelling en geeft zich bloot door middel van anekdotes en zelfspot. Niets is te serieus, want zelfs bij serieuze onderwerpen ligt het publiek dubbel. Door middel van zijn grote improvisatievermogen heb je het gevoel dat hij iedereen bereikt tot op de laatste rij van de zaal. Geen voorstelling is exact hetzelfde. Het blijft een verrassing hoe Marlon je weer met een grote glimlach het theater laat verlaten. Dat is één ding wat zeker is….

Fiets jij mee?

– Voor deze voorstelling moet je over een eigen fiets beschikken;

– De prijs voor deze voorstelling is per persoon;

– Je ziet deze middag drie cabaretacts van 20-25 minuten op drie verschillende locaties