di. 14 mei. 2024 - 20:00

Preview 2024

Ontdek het nieuwe theaterseizoen 24-25

Bereid je vast voor op het nieuwe theaterseizoen 24-25 met de previewavond bij Theater ’t Voorhuys. Deze avond is hét moment om te ontdekken welke shows en artiesten er komend seizoen op het podium staan in Emmeloord. We maken tijdens deze avond de nieuwe voorstellingen bekend. En dat niet alleen: een aantal van de artiesten geeft alvast een leuk voorproefje. Zo kun je lekker lachen met Aron Elstak en Maartje & Kine. Amateurgezelschap Musicalschool Light Up geeft een mooi voorproefje. De muzikale omlijsting ligt in handen van Tiny Little Big Band met Franklin Brown en Fokko. Natuurlijk staan we ook even stil bij 70 jaar Theater ’t Voorhuys.
De presentatie van de avond ligt in handen van Marco Verhagen, presentator bij Omroep Flevoland.

5 euro korting

Uiteraard kun je tijdens de previewavond al kaarten aanschaffen voor het nieuwe seizoen. Zo ben je direct verzekerd van een mooi plekje. En bestel je op deze avond kaarten, dan krijg de prijs van je entreekaartje als korting op je aankoopbedrag. Niet missen dus!*

Op zaterdag 18 mei start de kaartverkoop van het nieuwe seizoen. Ben je al Vriend van het theater? Dan krijg je een week eerder voorrang bij het boeken.

*korting per klant, op het totaalbedrag en een keer te gebruiken. Geldt niet i.c.m. andere korting.