wo. 16 dec. 2020 - 16:30

Podium voor de Polder

Pop-upexpositie in Theater ’t Voorhuys

In verband met de coronamaatregelen worden de voorstellingen in Theater ’t Voorhuys pas vanaf 20 december hervat. De expositie ‘Podium voor de Polder’ is samengesteld om inwoners van de regio een alternatief, interessant programma te bieden.
Het team van Cultuurbedrijf Noordoostpolder heeft materiaal op verschillende locaties – Museum Schokland, Kunstuitleen Emmeloord en Theater ’t Voorhuys – verzameld en in de pop-upexpositie gebundeld. Ook Cultuur Historisch Centrum verleende medewerking en stelde materiaal uit hun archief beschikbaar.
Tijdens een coronaproof wandeling door het theater kun je een mix bekijken van regionale archeologie en theatergeschiedenis, oude ansichtkaarten, Polygoonjournaals en historische foto’s. Daarnaast is recent werk te zien van lokale kunstenaars zoals Anca Blok, Wim Heuseveldt, Marcel Jaasma, Alice Valk, Trudi de Kreek, Almas Pieters en Ronald Baarda.

De pop-upexpositie ‘Podium voor de Polder’ duurt van dinsdag 1 t/m woensdag 16 december. De tentoonstelling is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 12 tot 16 uur.
Vooraf online reserveren is verplicht.

Reserveren kan via deze link.

Welkom!

Ook interessant

alle cursussen