vr. 11 mrt. 2022 - 20:30 - do. 17 mrt. 2022

Literaire ontmoetingen met Splinter Chabot

Polderdictee

Boekenweek in Noordoostpolder
In het kader van de Boekenweek organiseren FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder, het nieuwsblad De Noordoostpolder, Theater ‘t Voorhuys en het Emelwerda College op 11 april het traditionele Emelwerda Polderdictee. Het dictee wordt dit jaar voor de 25e keer georganiseerd. Het is daarom in een nieuw jasje gestoken. Na het dictee volgt een lezing van niemand minder dan Splinter Chabot. Er is dan ook gelegenheid om zijn boeken te kopen en te laten signeren.

Splinter Chabot
Splinter Chabot is programmamaker en politiek expert, maar ook een rasoptimist en allemansvriend. In maart 2020 verscheen zijn eerste boek ‘ConfettiRegen’ over de vrijheid van het individu. Hij trad daarmee als auteur in de voetsporen treden van zijn vader Bart Chabot. Daarnaast verschijnt Splinter regelmatig in diverse praatprogramma’s. Zo was hij sinds 2017 regelmatig tafelheer bij DWDD en meerdere malen te gast bij Jinek. Sinds april 2020 heeft Splinter een wekelijks radioprogramma op Radio 1 met Roos Moggré genaamd Proost!

Kaarten zijn voor € 2,50 verkrijgbaar bij FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder (tel. 088 008 0730), Boekhandel Bruna en via de kassa van Theater ’t Voorhuys (niet online). De lezing duurt een uur, daarna wordt de uitslag van het Boekenweekdictee bekend gemaakt.