vr. 20 aug. 2021

We gaan van start – het nieuwe theaterseizoen

Na een mooie zomer met buitenluchtvoorstellingen tijdens een succesvolle editie van Zomer op Schokland, mogen we eindelijk het nieuwe theaterseizoen openen. We zijn klaar om je met open armen te ontvangen.

Tot 20 september hanteren we in ons theater de 1,5 meter maatregel en hoef je niet in het bezit te zijn van een coronabewijs. Na 20 september mogen wij gelukkig weer onze volledige zaalcapaciteit benutten en hopelijk weer een groot aantal bezoekers blij maken. Toegang tot een voorstelling is vanaf dan alleen mogelijk met een coronatoegangsbewijs. We volgen hierin het beleid van het RIVM op de voet. Als er maatregelen veranderen, informeren we je uiteraard hierover.

De voorstelling van OG3NE op 17 september moeten wij helaas verplaatsen, deze voorstelling is niet mogelijk met de coronamaatregelen die dan nog van kracht zijn. Er wordt nog gezocht naar een nieuwe datum. Heb je een kaartje voor dit optreden, dan ontvang je spoedig van ons bericht.

Hoe ziet jouw theaterbezoek eruit?

Vanaf 20 september werken wij met een coronatoegangsbewijs, dit is verplicht in ruimtes waar meer dan 75 personen bijeen zijn. Gasten (13 jaar en ouder) tonen bij binnenkomst:

–  Een vaccinatiebewijs
– Een coronaherstelbewijs (max. 6 maanden oud) voor personen die al corona hebben doorgemaakt
– Een officiële negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de voorstelling

Het is mogelijk om via de CoronaCheck-app een QR-code aan te maken als je in het bezit bent van één van bovenstaande bewijzen. Heb je geen smartphone, dan kun je je vaccinatiepaspoort meenemen, je vaccinatiebewijs printen of je QR-code printen via www.coronacheck.nl/print.

We beseffen dat jouw theaterbezoek er anders gaat uitzien dat je bent gewend, maar alleen hierdoor kunnen we jou het brede en mooie programma bieden waar we zo hard aan hebben gewerkt. Heb je geen coronatoegangsbewijs of maak je liever toch niet gebruik van je kaartje, dan bieden we je uiteraard graag de mogelijkheid om jouw reservering kosteloos te annuleren. Je ontvangt dan een tegoedbon of je geld retour. Neem hiervoor contact op met 0527 760 620 of kassa@theater-voorhuys.nl (Kassa geopend wo. t/m vr. · 12.00 t/m 15.00.