vr. 15 okt. 2021

Vier de herfstvakantie in Theater ’t Voorhuys

Voor wie nog geen plannen heeft voor de herfstvakantie, biedt Theater ’t Voorhuys een leuk programma. Beleef de magie van een sprookje dat tot leven komt of ga mee op reis met een echte reptielenexpert.

Vis TV
Vissen zijn toch oninteressante, koude slijmerige dieren die niet zo fris ruiken? Niets is minder waar. Presentator Marco Kraal, bekend van het RTL-programma VIS TV, neemt je mee onder water en laat je kennismaken met reusachtige meervallen, reislustige palingen, geheimzinnige snoekbaarzen, leergierige karpers en tal van andere vissen die je in Nederland vaak ‘om de hoek’ kunt aantreffen.

Vrijdag 15 oktober 2021, 20.15 uur 

Belle en het Beest – De Musical (4+)

Een nieuw sprookje wordt door Van Hoorne Entertainment tot leven gebracht in het theater: ‘Belle en het Beest De Musical!’ Het magische verhaal over een slim, sprankelend meisje dat verder leert te kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Trek je allermooiste kostuum uit de kast, en kom verkleed naar het theater!

Woensdag 20 oktober 2021, 13.30 + 16.00 uur

Sterrin’s reptielenreis (7+)

Welkom in de avontuurlijke wereld van Sterrin Smalbrugge, met haar 26 jaar een van de jongste reptielenexperts van Nederland. In ‘Sterrin’s Reptielenreis’ neemt zij kinderen en volwassenen mee op een reis over de hele wereld om te laten zien hoe bijzonder reptielen zijn.
Je kunt van dichtbij, in een unieke kleinschalige setting, leren waarom deze dieren onmisbaar zijn voor de natuur. Ze neemt zelfs een reptiel mee naar het theater!  Kom je ook… als je durft?

Donderdag 21 oktober 2021, 14.30 uur