vr. 02 apr. 2021

Theater voor Thuys

Omdat de verschillende onderdelen van Cultuurbedrijf Noordoostpolder nog zijn gesloten, zijn wij een nieuw initiatief gestart: Theater voor Thuys. De kracht, magie en het plezier van kunst en cultuur brengen we aan huis bij inwoners van de Noordoostpolder!
Wil jij je geliefde verrassen, een familielid feliciteren, je buren in het zonnetje zetten of gewoon zelf genieten? Vraag dan een voorstelling aan.
De voorstellingen vinden plaats tussen 10 en +/- 14.00 uur. Afhankelijk van de aanvragen wordt de route en het tijdstip van elk optreden bepaald.

Donaties
De voorstellingen vinden plaats op donatiebasis, in de bevestigingsmail staat meer informatie hierover. Voor iedereen die geen voorstelling wil aanvragen, maar deze wel graag voor anderen mogelijk maakt, is doneren natuurlijk ook mogelijk.

Programma zondag 9 mei
Op Moederdag vindt de laatste editie van Theater voor Thuys plaats. Je kunt kiezen tussen een pianoconcert of de komische solovoorstelling van Balloon Giants.
De aanvraagtermijn is gesloten, alle aanvragen die kunnen worden gehonoreerd, bevestigen we persoonlijk via e-mail.

Pianoconcert
Ernst Paul Fuchs is als pianist verbonden aan het Trio Dame Blanche en het Muziektheater in Amsterdam en een veelgevraagd begeleider van instrumentalisten en zangers. Op Moederdag brengt hij een sfeervol openluchtconcert in de Noordoostpolder, met repertoire van Mendelssohn, Chopin, Schumann en Debussy.

Balloon Giants
Balloon Giants brengt een komische solovoorstelling in jouw tuin, op je oprit of jullie plein. Eindelijk is het zo ver, na 40 jaar oefenen bij moeder op zolder: Gijsbert heeft zijn eerste optreden met ballonnen. Alles lijkt goed te gaan… rustig door blijven ademen en je niet laten afleiden. Een show voor alle leeftijden over lucht, liefde, poëzie en moeders!

Voor vier weekenddagen in de periode van zaterdag 17 april tot zondag 9 mei kunnen inwoners van de Noordoostpolder minivoorstellingen aanvragen. Het aanbod verschilt elke editie. Een danser, musicus, straattheaterartiest of sneltekenaar komt optreden in de buitenlucht; op de stoep voor je huis, in de voortuin van een zorginstelling, op het plein voor jullie flat of op de parkeerplaats van het ziekenhuis.