vr. 01 sep. 2023

Start theaterseizoen 23-24

Op zaterdag 2 september trapt Theater ’t Voorhuys het nieuwe theaterseizoen 2023-2024 feestelijk af. Met steltenlopers, meet & greet met theaterkarakters en korting voor mensen die op deze dag hun kaarten reserveren.

Het stokje overdragen
Na een mooie zomer met buitenluchtvoorstellingen tijdens een succesvolle editie van Zomer op Schokland, mag Theater ’t Voorhuys eindelijk het nieuwe theaterseizoen openen. Directeur Marcel Jansen draagt dan symbolisch het stokje over. Op zaterdag 2 september vindt namelijk ook de laatste buitenvoorstelling van Zomer op Schokland plaats: Fietscabaret. Op de fiets zal Jansen dan ook op deze dag bij het theater de eerste exemplaren van de theaterfolder overhandigen.

Warm welkom
Het team is klaar om bezoekers met open armen te ontvangen. Bezoekers kunnen kiezen voor programma’s met bekende namen als Lennette van Dongen en Roué Verveer, maar ook aanstormend talent als De Blauwe Vinkjes en Thijs van de Meeberg. Ook kunnen theaterliefhebbers zich verheugen op fantastische familievoorstellingen als Rapunzel en Het Zwanenmeer.

Kaarten met korting
Iedereen die op 2 september tussen 12.00 en 16.00 uur kaarten boekt, aan de kassa of online, ontvangt € 5,- korting op de totale bestelling*. Bestel je online gebruik dan de kortingscode STARTSEIZOEN. Daarnaast ontvangen de eerste 25 bezoekers aan de kassa een uniek Theater ’t Voorhuys t-shirt.

  • met uitzondering van de Passe-Partout, Theaterweekend en Gastprogrammering