do. 30 mei. 2024

Recordaantal bezoekers voor Theater ’t Voorhuys

Theater ’t Voorhuys heeft afgelopen seizoen een recordaantal bezoekers ontvangen. Maar liefst 30.000 bezoekers bezochten een voorstelling. De 30.000ste bezoeker werd tijdens de Preview op 14 mei in het zonnetje gezet.

Met 30.000 bezoekers en een groot aantal uitverkochte voorstellingen, kijkt het theater terug op een succesvol seizoen. Grote namen als Ronald Goedemondt, Jochem Myjer, Henry van Loon en Tineke Schouten zorgden voor volle zalen. Maar veel tijd om stil te zitten is er niet, want de verkoop van het nieuw seizoen is alweer van start gegaan.

Preview nieuwe seizoen
Tijdens de Preview-avond op dinsdag 14 mei werd feestelijk het nieuwe theaterprogramma gepresenteerd. Enkele artiesten gaven een kort optreden, waaronder Aron Elstak, Tiny Little Bigband met Franklin Brown, Maartje en Kine en Fokko. De presentatie lag in handen van Marco Verhagen van Omroep Flevoland.

30.000e bezoeker
Op de Preview werd ook de 30.000e bezoeker in het zonnetje gezet. Met bloemen, 2 kaarten naar keuze voor een voorstelling en speciale theatersokken, werd de bezoeker op het podium verrast.

Theaterliefhebbers kunnen nu kaarten voor het nieuwe seizoen boeken via theater-voorhuys.nl