do. 24 mrt. 2022

Og3ne met nieuwe tournee in Theater ’t Voorhuys

De muzikale zusjes van OG3NE komen eindelijk terug in het theater. Op vrijdag 29 april zijn ze met hun gloednieuwe Nederlandstalige tournee ‘SAMEN UIT, SAMEN THUIS’ in ons theater te zien. In de voorstelling passeren de allermooiste Nederlandstalige liedjes de revue en het restant van de Engelstalige tournee ‘SWEET HARMONY TOUR ‘The Home Isolation Edition’ met alle Home Isolation successen.

‘Samen Uit’, iets wat lange tijd onmogelijk is geweest. Wat verlangen we naar een ongedwongen avond uit, genieten van heerlijke muziek en ons ‘samen huis’ voelen. OG3NE gaat dit dan ook dubbel en dwars inhalen.

Het is al langer bekend dat OG3NE met hun unieke meerstemmigheid veel liedjes naar een andere dimensie kan tillen. De Nederlandse muziek scene heeft in het rijke muzikale verleden vele prachtige pareltjes voortgebracht. Hoe zouden deze klinken, verpakt in het kenmerkende OG3NE jasje. Ter ondersteuning van de Nederlandstalige tournee verschijnt in maart tevens hun nieuwe single ‘Veel Te Snel’.

Door corona werd in maart 2020 hun tournee abrupt afgebroken. Toch ontstond er iets moois. Tijdens de coronamaanden van isolatie wisten de dames van OG3NE met ‘Home Isolation Video’s’ wekelijks miljoenen mensen te betoveren. Wereldwijd werd het niveau van hun meerstemmige samenzang geroemd. Ook beroemde bandleden van Queen, Simon and Garfunkel en Earth Wind & Fire reageerden lovend. Liefst tweemaal bejubelde niemand minder dan Dolly Parton de dames voor hun versie van ‘Jolene’.

Met maar liefst 12 succesvolle en zeer gewaardeerde online streamingconcerten, in diverse thema’s, hield OG3NE gedurende de coronaperiode contact met haar fans. Maar de hunkering naar live optreden met band is groot. Na lange tijd zijn ze dan eindelijk weer in het theater te bewonderen … de magische stemmen van OG3NE met maar liefst twee verschillende voorstellingen.

De concerten van OG3NE zijn meestal in korte tijd uitverkocht!

Voor tournee info: www.og3ne.com