vr. 02 apr. 2021

Theater voor Thuys

Omdat de verschillende onderdelen van Cultuurbedrijf Noordoostpolder nog zijn gesloten, starten wij een nieuw initiatief: Theater voor Thuys. De kracht, magie en het plezier van kunst en cultuur brengen we aan huis!
Wil jij je geliefde verrassen, een familielid feliciteren, je buren in het zonnetje zetten of gewoon zelf genieten? Vraag dan een voorstelling aan. Er is beperkte capaciteit en op is op, maar in de periode tot begin mei verschijnt regelmatig nieuw aanbod.
De voorstellingen vinden plaats tussen 10 en 15.30 uur. Afhankelijk van de aanvragen wordt de route en het tijdstip van elk optreden bepaald.

Donaties
De voorstellingen vinden plaats op donatiebasis, in de bevestigingsmail staat meer informatie hierover. Voor iedereen die geen voorstelling wil aanvragen, maar deze wel graag voor anderen mogelijk maakt, is doneren natuurlijk ook mogelijk.

Programma zaterdag 17 april
Alle aanvragen die kunnen worden gehonoreerd, bevestigen we uiterlijk maandag 12 april persoonlijk via e-mail.

Dansvoorstelling Menari
Wousje Schutte – geboren en getogen in de Noordoostpolder – brengt Menari; een korte choreografie speciaal gemaakt voor Theater voor Thuys. In beweging op muziek vertelt Wousje een beeldend verhaal dat geschikt is voor alle leeftijden. De dansvoorstelling duurt ongeveer 5 minuten en kan plaatsvinden op zowel een oprit of plein, als in een tuin.
Om de geluidsbox aan te sluiten is een stopcontact nodig, voldoende kabel wordt meegebracht.
Klik hier om een aanvraag voor Menari te doen.

Solofanfare is volgeboekt.

Programma zaterdag 24 april
Alle aanvragen die kunnen worden gehonoreerd, bevestigen we uiterlijk maandag 19 april persoonlijk via e-mail.

Komische top-jongleur
Maak je parkeerplaats, tuin of stoep maar vast vrij voor een komische jongleervoorstelling van Dutchjuggler. Met een avontuurlijk, interactief Rad van Fortuin in zijn rugzak is het feest compleet. Win… of verlies je? Gelukkig meestal een nieuwe ronde met weer een kans. Geschikt voor alle leeftijden.
Klik hier om een aanvraag voor de jongleervoorstelling te doen.

Sneltekenaar
Cartoons, karikaturen en andere illustraties, Ben Huisjes is van alle markten thuis. Hij begon al op vroege leeftijd te tekenen en is daar nooit meer mee gestopt. In een minuut of tien tovert hij iemand op papier. Wie laat jij in een karikatuur vereeuwigen?
Klik hier om een aanvraag voor de sneltekenaar te doen.

Voor vier weekenddagen in de periode van zaterdag 17 april tot zondag 9 mei kunnen inwoners van de Noordoostpolder minivoorstellingen aanvragen. Het aanbod verschilt elke editie. Een danser, musicus, straattheaterartiest of sneltekenaar komt optreden in de buitenlucht; op de stoep voor je huis, in de voortuin van een zorginstelling, op het plein voor jullie flat of op de parkeerplaats van het ziekenhuis.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder