do. 21 okt. 2021

Sinterklaasvoorstelling ‘Het Magische Cadeau’ in Theater ‘t Voorhuys (Uitverkocht)

De Sinterklaasvoorstelling in ons theater gaat door! Het tonen van een geldig coronatoegangsbewijs blijft van kracht. Het dragen van een mondkapje is dan niet nodig, maar mag uiteraard wel.

Op zaterdag 13 november zijn Sinterklaas en zijn Pieten weer te bewonderen in Theater ’t Voorhuys met de spannende voorstelling ‘Het Magische Cadeau’. De ‘kaartverkoop’ voor de theatervoorstelling start op maandag 25 oktober 12.00 uur bij het theater. Alvast een eerste cadeautje van de Sint: de tickets zijn gratis!

Het team van Sinterklaas en het Magische Cadeau
Eindelijk! Kluspiet staat alweer te trappelen, hij mag ook dit jaar weer mee naar Nederland! Meten, zagen, boren, timmeren: hij heeft alles uit de kast getrokken om iets moois te maken voor de intocht van Sinterklaas in Emmeloord. Het resultaat? Een supergroot magisch cadeau. Het ziet er prachtig uit, maar er gebeuren opeens wel hele gekke dingen in het theater. Als dat maar goed gaat…

Tijdens deze halfuur durende interactieve show los je samen met hoofdpiet, kluspiet én natuurlijk Sinterklaas het mysterie rond het Magische Cadeau op. Natuurlijk is er ook veel ruimte voor zingen en dansen onder leiding van de Pieten Klungelband. Kom kijken en geniet van deze magische Sinterklaasvoorstelling!

Ticketinformatie
Gratis tickets zijn vanaf 25 oktober af te halen bij de kassa van Theater ’t Voorhuys. De kassa is van 25 t/m 29 oktober elke dag geopend van 12.00 tot 15.00 uur. Let op: de kaarten zijn niet online verkrijgbaar. Maximaal 6 tickets per persoon en zonder kaartje geen toegang. Ticketuitgifte is op volgorde van binnenkomst.

De voorstelling wordt twee keer gespeeld:
14.15 uur
15.15 uur

Coronatoegangsbewijs
Om veilig te genieten van de voorstelling hanteren de theaters in Nederland de CoronaCheck-app bij iedereen vanaf 13 jaar. Er zijn meerdere manieren waarop je een coronatoegangsbewijs kunt verkrijgen:
– Vaccinatiebewijs (geldig 14 dagen na uw laatste vaccinatie)
– Herstelbewijs
– Negatief testbewijs (niet ouder dan 24 uur)
Vergeet niet je legitimatiebewijs mee te nemen (vanaf 13 jaar). Onze medewerkers vergelijken de gegevens van je legitimatiebewijs met de gegevens van je coronatoegangsbewijs.

Meer informatie over het volledige Sinterklaasprogramma volgt binnenkort via www.stepnop.nl/sinterklaas.
Deze speciale Sinterklaasvoorstelling is mogelijk gemaakt door StEP, SKN en Theater ’t Voorhuys.