Nationaal Theaterweekend 2024

Vrijdag 26 t/m zondag 28 januari is het Nationaal Theaterweekend! Bezoek een voorstelling voor maar € 10,- en geniet van gezellige, extra activiteiten. Zoals een kijkje achter de theatergordijnen en workshops.

Het programma van het Nationaal Theaterweekend maken we eind november bekend. Koop nu alvast Blind Date kaarten. Je ontdekt dan later pas wie er achter het rode doek schuilt!

We hebben zin om je te zien. Kom dus ook en beleef de magie van live tijdens het Nationaal Theaterweekend in Theater ’t Voorhuys!

Programma

VR 26 JAN – 20.00 uur
The Cosmic Carnival
Fleetwood Mac – The Incredible Story

The Cosmic Carnival neemt je mee op reis in het wondere universum van de legendarische – eind jaren 60 opgerichte – powerblues band Fleetwood Mac.
Koop je kaartje

ZA 27 JAN – 15.00 uur
Meester Kikker

Wanneer de meester met waterkroos in zijn haar en kleren vol scheuren de klas binnenkomt, heeft hij duidelijk iets uit te leggen. ‘Soms ben ik een kikker. Dat is mijn geheim. Niemand mag het weten, behalve jullie’.
Koop je kaartje

ZO 28 JAN – 15.00 uur
Carel Kraayenhof

Carel Kraayenhof vergaarde nationale bekendheid met zijn ‘Adiós Nonino’ bij het huwelijk van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima. Samen met zijn ‘compañeros’ van het Carel Kraayenhof Quartet presenteert hij een theaterconcert met muziek van vier grote tango-componisten: Pugliese, Piazzolla, Salgán en Troilo. Vier bijzondere Argentijnse muzikanten en componisten die leefden op de hartslag van de tango

Koop je kaartje