vr. 24 sep. 2021

Lisa Loeb verrast bezoekers Theater ’t Voorhuys

Theater ’t Voorhuys verraste theaterbezoekers zaterdag 18 september met een spectaculair liveoptreden van cabaretier Lisa Loeb. Voor de deuren van het theater zong zij het nummer ‘Mooier dan ooit’ onder begeleiding van de grootste bigband van de Noordoostpolder, die speciaal voor deze gelegenheid was samengesteld. 

Lisa Loeb
Cabaretier Lisa Loeb stond 18 september met haar nieuwe voorstelling ‘Extase’ op het podium van Theater ’t Voorhuys. Vlak voor haar show verraste zij theaterbezoekers, terrasgasten en passanten met een bijzondere performance voor de deuren van het theater. Het publiek reageerde uitzinnig op het optreden. Lisa Loeb brak dit jaar bij het grote publiek door met haar deelname aan het programma ‘De slimste mens’, dat zij op spectaculaire wijze won.

De grootste bigband van de Noordoostpolder

Speciaal voor dit optreden sloegen musici van de verschillende muziekverenigingen in de Noordoostpolder de handen ineen, waaronder MFO, Flevo Brass, Valerius, Doka, Bigband Drift en Echo der Golven. Zij vormden op deze avond eenmalig de grootste bigband van de Noordoostpolder en gaven de muzikale ondersteuning bij de uitvoering van het nummer ‘Mooier dan ooit’ dat door Lisa Loeb loepzuiver werd gezongen. 

Theater. Mooier dan ooit
Het nummer ‘Mooier dan ooit’ is geschreven door Claudia de Breij, speciaal voor de gelijknamige landelijke campagne die dit voorjaar van start ging. De campagne is een initiatief van het Nationaal Theaterfonds ter ondersteuning van de podiumkunstensector. Meer dan 300 organisaties uit de hele cultuur-, en entertainmentsector werken hieraan mee. Het is nog nooit in Nederland vertoond dat zoveel organisaties gesubsidieerd en niet gesubsidieerd de handen ineen hebben geslagen.