di. 18 jan. 2022

Kapsalon ’t Voorhuys gaat niet door

Wat hadden we er zin in: Kapsalon ’t Voorhuys. Aanstaande woensdag 19 januari zouden wij eenmalig onze deuren open gooien, want net als kappers kunnen ook wij op een veilige wijze open gaan. De band was geboekt. Erwin Java Travel Party, die vrijdag 21 januari zou optreden in onze Beurszaal, had toegezegd om woensdagavond de muzikale invulling te geven. Daarnaast hadden we fantastische dienstverleners bereid gevonden om een bijdrage aan deze avond te leveren. Maar het geplande avondprogramma kan helaas niet doorgaan. We moeten om 17 uur sluiten en een verplaatsing naar een eerder tijdstip is voor onze partners en de artiesten niet mogelijk. We zijn teleurgesteld, maar ook begripvol.

We dragen de actie Kapsalon Theater een warm hart toe en steunen dit initiatief. We zijn blij om te zien dat er landelijk zoveel theaters woensdag de deuren openen en zichtbaarheid geven aan een sector die al veel te lang op slot zit.

We willen alle dienstverleners bedanken die aan deze actie wilden meewerken: Kapsalon Vive La Fete, Nagelstudio Marja en Masseuse Marjan.

We hopen jullie snel weer in ons theater te zien!