do. 21 okt. 2021 - 14:30

Sterrin’s reptielenreis (7+)

Sterrin Smalbrugge Jeugd & Familie

Welkom in de avontuurlijke wereld van Sterrin Smalbrugge, met haar 26 jaar een van de jongste reptielen-experts van Nederland. In ‘Sterrin’s Reptielenreis’ neemt zij kinderen en volwassenen mee op een reis over de hele wereld om te laten zien hoe bijzonder reptielen zijn.
Je kunt van dichtbij, in een unieke kleinschalige setting, leren waarom deze dieren onmisbaar zijn voor de natuur. Je ontmoet vrienden van Sterrin die lokaal geweldig werk doen; bijvoorbeeld reuzenschildpadden opvangen of de meest giftige slang ter wereld redden. Een belangrijke én spannende les voor jong en oud. Kom je ook… als je durft?

Sterrin Smalbrugge is cum laude afgestudeerd als ecoloog en herpetoloog. Ze is een vrouw met een missie en reist de hele wereld over voor haar onderzoeken naar slangen en krokodillen. Al toen ze nog een klein meisje was, snapte ze niet dat mensen een hond, kat of konijn lief vinden en tegelijk bang zijn voor een slang. Reptielen zijn namelijk superhelden, vindt Sterrin. Dus heeft ze zich voorgenomen iedereen te laten zien hoe bijzonder en waardevol slangen, krokodillen, schildpadden en hagedissen eigenlijk zijn. Ze neemt zelfs een reptiel mee naar het theater! Sterrin wil haar passie voor reptielen overbrengen en een nieuwe generatie van natuurbeschermers inspireren.