vr. 10 feb. 2023 - 21:00

Mooi Wark

Dit is 't Muziek

Mooi Wark geeft in het kader van ons poppodium De Beurz een knallende voorstelling in Theater ’t Voorhuys.

Voor de mensen die Mooi Wark niet kennen, een snelle niets verhullende introductie. Mooi Wark is een Drentse band die voornamelijk bekendheid geniet in de feesttent en jaarlijks bijna 100 optredens verzorgt door het hele land. Je zou Mooi Wark kunnen kennen van hun grootste hit ‘In de blote kont’, maar ook serieuze nummers als, ‘Warkende helden’, ‘Doodse stilte’ (een bewerking van ‘The sound of silence’ van Simon en Garfunkel, die zelfs een eervolle vermelding kreeg, door gerenommeerd DJ Frits Spits in zijn programma, ‘De Taalstaat’) en ‘Zie ik joe ooit nog eens weer’. Tijdens de corona-pandemie kregen ze landelijke aandacht door hun opvallende ode aan gebarentolk Irma Sluis (‘Oh Irma’).

Mooi Wark in het theater, laat je verrassen met leuke humoristische verhalen uit hun bijna 30-jarige historie. Hoor hoe het begon, de hobbels onderweg, leuke hoogtepunten, maar ook diepe dalen. Alles met een lach en een traan. Liedjes die niet geschikt zijn voor een tentfeest, maar wel liedjes uit de tent in verrassende uitvoeringen voor het theater.

Mooi Wark ‘Dit is ‘t’… Mooier kunnen we het niet maken, leuker wel!

Poppodium De Beurz

Gedurende het hele theaterseizoen organiseren wij op enkele vrijdagen staconcerten in onze Beurszaal. Met de voeten van de vloer en een lekker drankje in je hand, kun je genieten van de beste bands. Er zijn voor deze voorstelling een beperkt aantal zitplaatsen.