zo. 15 mei. 2022 - 14:30

Johan Derksen

The Sound of The Blues & Americana Muziek

Johan Derksen is terug! Na de succesvolle shows ‘Pioniers van de Nederpop’ en ‘Keeps the Blues Alive’, staat hij met zijn derde programma ‘The Sound of The Blues & Americana’ opnieuw in het theater. Speciaal hiervoor haalt Derksen een Amerikaanse artiest naar Nederland: Malford Milligan uit Austin. Milligan was voorheen de frontman van de Greg Koch Band, The Boneshakers en Storyville.

Om de sound van de blues en americana eer aan te doen, heeft Derksen de beste vocalisten en muzikanten gemobiliseerd voor zijn nieuwe programma. Naast Milligan voegt Derksen nog een heleboel verschillende artiesten toe aan zijn internationale line-up: Sean Webster, Hilde Vos, AJ Plug, Erwin Java, Jack Hustinx, Eric van Dijsseldonk, Roel Spanjers, Roelof Klijn en Fokke de Jong zijn van de partij.

De blues en de americana sound schurken in dit programma voortdurend tegen elkaar aan. Verwacht weergaloze gitaarsolo’s, rauwe blues songs en de authentieke americana sound zoals alleen deze rasartiesten kunnen brengen.

Dit is Cultuurbedrijf
Noordoostpolder