di. 4 jan. 2022 - 16:00 - wo. 5 jan. 2022

André het astronautje (GEANNULEERD)

Jeugd & Familie

Hoe word je een goede astronaut? Moet je hoog durven klimmen? Goed kunnen sporten? Weten waar de planeten staan? André het astronautje neemt je mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim…In deze solovoorstelling maken kinderen op speelse wijze kennis met de ruimtevaart, het leven als astronaut én met onze mooie maar kwetsbare planeet.

André het astronautje is geïnspireerd op de belevenissen en ervaringen van astronaut André Kuipers. Hij woonde en werkte meer dan een half jaar in het internationale ruimtestation ISS. Eerder verschenen al vijf boeken over het astronautje. André Kuipers was de schrijver van het prentenboek voor de Kinderboekenweek 2019. De boeken worden geïllustreerd door Natascha Stenvert. Deze voorstelling wordt ontwikkeld in nauwe samenwerking met André Kuipers.

Prentenboekjesfestival Onder de sterren en de maan
Naast ‘André het astronautje’ kun je op deze middag ook naar de voorstelling ‘Raad eens hoeveel ik van je hou?’ kijken. Daarnaast ontvangen de kinderen een leuke verrassing om mee naar huis te nemen. Ticketprijs is per voorstelling.